نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
به گزارش دبیرخانه تصویر سال، براساس نامه اداره کل جشنواره‌ها از آنجا که برگزاری هیچ یک از جشنواره‌های فیلم با جشنواره فیلم فجر به‌علت همزمانی و تاثیرگذاری در یک زمان واحد امکان‌پذیر نیست، برگزارکنندگان برآنند با هماهنگی خانه هنرمندان ایران، هفتمین گردهم‌آیی تصویر سال را اسفندماه سال جاری برگزار کنند.

اسامی راه‌یافته‌گان و زمان دقیق برپایی متعاقبا اعلام می‌شود.

:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
با توجه به روزهای پایانی تحویل آثار جهت شرکت در هفتمین گردهمایی بزرگ تصویر سال یک توضیح درباره بخش عکس ضروری به نظر می رسد که توجه عکاسان را به آن جلب می کنیم.
در بخش عکس هفت موضوع خبری، مستند اجتماعی، ورزشی، هنر و هنرمندان، نگاهی دیگر (خلاقه)، عکاسی از ورزش در محلات شهر تهران و عکاسان از نگاه عکاسان در نظر گرفته شده که عکاسان می توانند در هر بخش حداکثر 10 عکس ارایه کنند.
عکس ها می‌بایست با کیفیت DPI 300 و در اندازه  30×20 سانتی‌متر، روی سی دی ارایه شوند.
لازم به یادآوری که آخرین مهلت تحویل آثار چهارشنبه یازدهم آذر 88 تعیین شده اما با توجه به تعطیلی روز شنبه گذشته دبیرخانه تا ظهر پنجشنبه دوازدهم آذر آمادگی تحویل آثار را دارد. شایسته است هنرمندان محترم تحویل آثار خود را به واپسین لحظات موکول نکنند.
[متن فراخوان و فرم شرکت]

:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
880901.jpg

24 برگزیده جوان با برگزاری هفتمین دوره «تصویر سال» معرفی می‌شوند.
دومین دوره «جایزه محسن رسول‌اف» در هفتمین گرد‌هم‌آیی بزرگ تصویری ایران، 24 برگزیده جوان دارد که در بخش‌‌های فیلم، گرافیک و کاریکاتور 9 برگزیده و در شاخه عکاسی نیز 15 نفر در بخش‌های مستند اجتماعی، ورزشی، هنر و هنرمندان، نگاهی دیگر - خلاقه - و خبری به‌عنوان برگزیده‌ی نهایی معرفی خواهند شد.
به گزارش دبیرخانه تصویر سال، در ادامه رویکرد ویژه به جوانان در هفتمین گردهم‌آیی بزرگ تصویر سال، جایزه جوانان زیر 25 سال به‌یاد و نام محسن رسول‌اف - هنرمند جوانی که  سال گذشته در سانحه سقوط هواپیما درگذشت - در رشته‌های عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و فیلم، از طریق آرای هیات داوری خاص هر رشته اهدا خواهد شد.

این جایزه که به‌منظور شناسایی و تشویق استعدادهای جوان کشور، در رشته‌های مختلف هنرهای تصویری درنظر گرفته شده است، امسال نیز از سوی بنیاد فرهنگی هنری «محسن رسول‌اف» اهدا می‌شود. بر این اساس، به نفرات اول بخش‌های هشت‌گانه، تندیس و جایزه ویِژه محسن رسول‌اف به‌همراه دیپلم افتخار و نفرات دوم و سوم هر بخش دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی اعطا می‌شود.

یادآور می‌شود به روال دوره‌های گذشته، موضوع عکاسی از انتخابات ریاست جمهوری ایران به عنوان مهم‌ترین رخداد خبری سال، به‌عنوان بخش ویژه در نظر گرفته شده بود که به‌علت عدم امکان ارایه تصویر تمامی ابعاد انتخابات، فعلا دریافت و ارایه آثار در این بخش میسر نیست.

دبیرخانه تصویر سال همچنین تاکید کرد، مهلت ارسال آثار به هفتمین گردهم‌آیی بزرگ تصویر سال تمدید نخواهد شد. بنابراین هنرمندان علاقمند به شرکت در این دوره تنها تا یازدهم آذرماه جاری مهلت دارند که آثار خود را به دبیرخانه «تصویر سال» واقع در خیابان قائم مقام فراهانی، میدان شعاع، خیابان گلریز، پلاک 19، طبقه سوم، زنگ بالا تحویل دهند.

فرم‌های شرکت در این گردهم‌آیی نیز در سایت‌های عکاسی akkasee.com، انجمن مستندسازان ایران irandocfilm.org  و پایگاه خبری فیلم کوتاه shortfilmnews.com در دسترس است.
هفتمین دوره‌ی «تصویر سال» به‌مدت سه هفته، از 18 دی ماه تا 9 بهمن ماه سال‌جاری همچون دوره‌های گذشته، در خانه‌ی هنرمندان ایران همزمان با افتتاح چهار سالن جدید‌الاحداث و ارایه آثار به‌صورت پرینت برگزار می‌شود.

تصویر مربوط به تندیس نخستین دوره جایزه «محسن رسول‌اف» در ششمین گردهم‌آیی تصویر سال است.

توجه: این خبر ساعت 8 صبح سه شنبه سوم آذر تکمیل و به روز شده است.



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان

880811.gif

هفتمین دوره‌ی نمایشگاه تصویر سال از 18 دی ماه تا 9 بهمن ماه سال‌جاری همچون دوره‌های گذشته، با در اختیار داشتن کلیه‌ی فضاهای نمایشگاهی خانه‌ی هنرمندان ایران همزمان با افتتاح چهار سالن جدید‌الاحداث و ارایه آثار به‌صورت پرینت برگزار می‌شود.
در این دوره از نمایشگاه تصویر سال نیز آثار برگزیده هنرمندان در رشته‌های عکاسی، گرافیک و کاریکاتور در کنار فستیوال فیلم تصویر هنرمند، ارایه می‌شود.

بخش عکس
بخش عکس در رشته‌های خبری، مستند اجتماعی، ورزشی، هنر و هنرمندان و نگاهی دیگر (خلاقه)، شامل آثاری که در فاصله زمانی نیمه‌ی دوم سال 87 و نیمه‌ی اول سال 88 گرفته شده باشند، برگزار خواهد شد.
به روال دوره‌های گذشته، موضوع عکاسی از انتخابات ریاست جمهوری ایران به‌عنوان بخش ویژه در نظر گرفته شده بود که به‌علت عدم امکان ارایه تصویر تمامی ابعاد انتخابات، فعلا دریافت و ارایه آثار در این بخش میسر نیست.
امسال اما همچون دوره گذشته، دو بخش ویژه‌ی عکاسی از ورزش در محلات شهر تهران  و عکاسان از نگاه عکاسان نیز برای هنرمندان عکاس در نظر گرفته شده است.
بخش ویژه‌ی عکاسی از ورزش در محلات تهران با هدف کشف و ارایه‌ی هنری زوایای پنهان و آشکار ورزش در بین اقشار مختلف و آشناسازی جامعه هنری و عموم مردم با ظرفیت‌های ورزش در سالم سازی جامعه، با همکاری معاونت تربیت بدنی شهرداری تهران برگزار می‌شود و جایزه‌ی برندگان این بخش همچون سال گذشته، ازسوی معاونت تربیت بدنی شهرداری تهران و با نظر هیأت داوران ویژه این بخش اهدا خواهد شد.
بخش ویژه‌ی عکاسان از نگاه عکاسان دربرگیرنده‌ی سلف پرتره و عکس از دیگر عکاسان است؛ آثار منتخب این بخش که به علت کثرت آثار رسیده در دوره قبل امکان نمایش پیدا نکردند، امسال همراه با آثار جدید ارسالی به‌نمایش درآمده و در ویژه‌نامه‌ی جداگانه‌ای به‌چاپ خواهد رسید.
آثار ارسالی در هر بخش عکاسی حداکثر 10 عکس (به‌صورت تک عکس یا مجموعه) درنظر گرفته شده است که می‌بایست با کیفیت DPI 300 و در اندازه  30×20 سانتی‌متر، روی سی دی ارایه شوند.

بخش گرافیک و کاریکاتور

دو بخش گرافیک و کاریکاتور همچون سال‌های گذشته با موضوع آزاد برگزار می‌شود. آثار جوانان زیر 25 سال نیز با نظر هیات داوری معرفی شده ازسوی انجمن طراحان گرافیک ایران و خانه‌ی کاریکاتور و گروه‌های آزاد کاریکاتور انتخاب و به نمایشگاه راه خواهند یافت.
آثار ارسالی می‌بایست با کیفیت DPI  300 و در اندازه  30×20 سانتی‌متر، روی سی‌دی ارایه شوند. تعداد آثار ارسالی برای بخش جوانان حداکثر 5 اثر است.

فستیوال فیلم تصویر هنرمند

به‌روال گذشته، فستیوال فیلم تصویر هنرمند، همزمان با نمایشگاه تصویر سال در خانه هنرمندان برگزار می‌شود.
کلیه‌ی فیلم‌های غیرتجاری شامل فیلم‌های مستند، کوتاه داستانی، تجربی، انیمیشن، ویدئو آرت و فیلم‌های مربوط به زندگی و آثار هنرمندان و نیز پشت صحنه کار آنها که از خلاقیت هنری برخوردار باشند، در این فستیوال عرضه خواهند شد.
این آثار در مدت برگزاری نمایشگاه بزرگ تصویر سال، همه روزه در دو سالن بتهوون و ناصری خانه هنرمندان به‌نمایش در می‌آیند.
آثار ارسالی در این بخش می‌بایست به‌صورت DVD Mini DV, یا DVCam ارایه شوند.

جایزه ویژه جوانان زیر 25 سال
همواره یکی از ویژگی‌های برجسته گردهم‌آیی بزرگ تصویر سال غیر رقابتی بودن آن بوده است.
امسال نیز در ادامه رویکرد ویژه به جوانان، جایزه جوانان زیر 25 سال به‌یاد و نام محسن رسول‌اف - هنرمند جوانی که  سال گذشته در سانحه سقوط هواپیما درگذشت - در رشته‌های عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و فیلم، از طریق آرای هیات داوری خاص هر رشته  اهدا خواهد شد.
این جایزه به‌منظور شناسایی و تشویق استعدادهای جوان کشور، در رشته‌های مختلف هنرهای تصویری درنظر گرفته شده است.
مهلت ارسال آثار
هنرمندان علاقمند شرکت در هفتمین گردهمآیی بزرگ تصویر سال می‌توانند حداکثر تا یازدهم آذر‌ماه 88  پس از تکمیل فرم‌های شرکت که از طریق سایت‌ همکاران این دوره: سایت عکاسی akkasee.com، انجمن مستندسازان ایرانirandocfilm.org و پایگاه خبری فیلم کوتاه shortfilmnews.com در دسترس است، آثار خود را به دبیرخانه تصویر سال واقع در خیابان قائم مقام فراهانی، میدان شعاع، خیابان گلریز، پلاک 19، طبقه سوم، زنگ بالا تحویل دهند.
توجه:
با توجه به‌مدت زمان کوتاه باقیمانده تا شروع نمایشگاه قطعا امکان تمدید مهلت ارسال آثار میسر نخواهد بود.

فرم بخش عکس - فرم بخش کاریکاتور - فرم بخش گرافیک - فرم بخش فیلم



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
در مراسم اختتامیه جشن  تصویر سال که روز جمعه، 29 آذر، در خانه هنرمندان ایران برگزار شد، از برگزیدگان تقدیر شد.
در بخش عکاسی که داوران آن نصراله کسرائیان، مریم زندی و آلفرد یعقوب زاده بودند در بخش عکاسی خبری مونا هوبه فکر نفر اول شد و حمید سعیدی و فضیلت سوخکیان دیپلم افتخار دریافت کردند. در این بخش همچنین از حسام بختیاری، محمد فاطمی، باقر نصیر، سمانه غلام نژاد، سامان اقوامی، محسن رضایی و لادن شیرمرد تقدیر شد.
 در بخش عکاسی مستند اجتماعی بابک بردبار  نفر اول شد و علیرضا صوت اکبر و محمدخیرخواه دیپلم افتخار دریافت کردند.
همچنین در این بخش از محمد جواد مقیمی، مونا هوبه فکر، محمد شاه حسینی، مجید عسگری پور، محمد سینایی پور، سارا ساسانی، حمید نجفی،  محمد حسین نیکوحرف ماهر و مریم تخت کشیان تقدیر شد.
در بخش عکاسی  ورزشی نعیم احمدی نفر اول شد و سامان اقوامی و مریم مجد دیپلم افتخار دریافت کردند و از بابک بردبار، محمدرضا دهداری، علی محمدی،  مونا هوبه فکر، حمید سعیدی، روشن نوروزی و حسین گلپا تقدیر شد.
در بخش عکاسی هنر و هنرمندان نازنین پیرمحمدی نفر اول شد و  محمد شاه حسینی  و مریم تخت کشیان دیپلم افتخار دریافت کردند. در این بخش نیز از سامان اقوامی، مجید عسگری پور، تارا مختار، تهمینه منزوی، بهرام گوهری، کاوه رسولی و ساغر برکات تقدیر شد.
در بخش ویژه عکاسی که به ورزش در محلات شهر تهران اختصاص داشت هیأت داوران که متشکل از علی کاوه، علی رهبر، احمد طلایی و حسن شکریان بود پیام پارسایی را به عنوان نفر اول، محمد نیکوحرف ماهر را به عنوان نفر دوم و امیر طلایی را به عنوان نفر سوم برگزیدند.
همچنین در این بخش نیز از حنیف شعاعی، سید محسن سجادی، نسیم ضابطی، رئوف محسنی،حمید هراثی و مصطفی امان اله تقدیر شد.
در بخش گرافیک که داوران آن قباد شیوا، ابراهیم حقیقی و مجید عباسی بودند سمانه حاج رضایی نفر اول شد و مسعود مورگان و محمود مختاری دیپلم افتخار دریافت کردند.
در بخش کاریکاتور که داوران آن کامبیز درمبخش، جواد علیزاده و حسن کریم زاده بودند شاهین کلانتری نفر اول شد و رضا امیر ریاحی و مجید ادیبی دیپلم افتخار دریافت کردند.
هیأت داوران جشنواره فیلم تصویر هنرمند: محمو کلاری، کامبوزیا پرتوی  و محمد شیروانی رتبه اول را به فیلم "رویای سنجاقک " به کارگردانی عاطفه خادم الرضا اعطا کردند و به دو فیلم "نقل گرد آفرید" و "انیمیشن ماه و ماهی" به ترتیب کار هایی از هادی آفریده و باران توجهی دیپلم افتخار اهدا کردند. همچنین در این بخش نیز از فراز صیادی برای فیلم انیمیشن"من "و آرش فایض برای فیلم " دیوار" تقدیر شد.

:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
ششمین مراسم پایانی جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر هنرمند از ساعت 15 روز جمعه 29 آذر ماه 1387 در خانه هنرمندان ایران با گرفتن عکس گروهی هنرمندان راه یافته به جشن در رشته‌های عکاسی، سینما، گرافیک و کاریکاتور که امسال به عدد 840  نفر رسیده است، برگزار می‌شود.
از ویژگی‌های اختتامیه امسال، حضور فاطمه معتمدآریا بعنوان مجری مراسم است و اهدای جایزه محسن رسول اف به برندگان چهار رشته عکاسی، سینما، گرافیک و کاریکاتور و نیز اهدای جوایز برندگان بخش ویژه عکاسی از ورزش در محلات تهران. همراه با اجرای موسیقی زنده توسط هنرمندان راه یافته به جشن تصویر سال، نمایش فیلم سورپریز و …
دبیرخانه جشن تصویر سال ضمن اعلام این خبر از کلیه هنرمندان حاضر در جشن تصویر سال دعوت کرد روز جمعه 29 آذر از ساعت 14.30 جهت دریافت کارت مخصوص ورود با همراه داشتن کارت شناسایی معتبر در مقابل درب ورودی حاضر باشند.



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
دبیرخانه جشن تصویر سال با اعلام تغییر برنامه‌های جشنواره فیلم تصویر هنرمند در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برنامه زمانی جدید را به شرح زیر اعلام کرد.

چهارشنبه بیست و هفتم آذر 

سالن بتهوون، ساعت 14.30
بازگشت، کارگردان:  محمدرضا جهان‌پناه،  11:15 دقیقه
تبر، کارگردان: محمدفرزین‌نیا، 13 دقیقه
غده دودی، کارگردان: ایرج صادقی طاری، 13دقیقه
خانه من، کارگردان: فرشید محبوبی، 18.30 دقیقه
تندیس، کارگردان: مریم فخیمی، 20دقیقه
آهنگ ابدیت، کارگردان: عباس صالح مدرسه‌ای، 25 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 16
یاس، کارگردان: سپهر علی‌محمدلو، 12دقیقه
بوم‌های سنگی، کارگردان: مهدی اسدی،  21دقیقه
بن بست، کارگردان: مصطفی شیری، 56دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 17.30
پرو آخر، کارگردان: رضا حائری، 30 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
پشت صحنه زیر درختان زیتون و گفت‌وگو با عباس کیارستمی، کارگردان: حمیده شریف‌راد ، 63دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 19
فیلم‌های منتخب دانشجویان کارگاه فیلم‌سازی عباس کیارستمی با عنوان "باد هر کجا بخواهد می وزد" 81 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می وزد، کارگردان: عادل یراقی، 2 دقیقه
فرار، کارگردان: عادل یراقی، 4 دقیقه
مرغ خیال، کارگردان: عادل یراقی، 13 دقیقه
باد آورده، کارگردان: عادل یراقی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: حمیده رضوی، 5 دقیقه
باد شما را با خود خواهد برد، کارگردان: حمیده رضوی، 5 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مرتضی فرشباف، آناهیتا قزوینی زاده، 18 دقیقه
همبازی بخصوص، کارگردان: محسن شرفی نیا، 5 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مریم پویافر، 8 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: پویا پارسامقام، 4 دقیقه
ارکستر خانگی، کارگردان: شهرزاد فتحی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مجید عاشقی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: کاوه قهرمانی، 3 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مریم اسمی‌خانی، 2 دقیقه
همراه با جلسه نقد و بررسی با حضور فیلم‌سازان و عباس کیارستمی

پنجشنبه بیست و هشتم آذر
سالن بتهوون، ساعت 14.30
دیوار، کارگردان: آرش فایض ، 5.38 دقیقه
حیات پاک، کارگردان: محمد جورسرا، 1.12 دقیقه
قفل پرنده، کارگردان: مجید کورنگ بهشتی، 2 دقیقه
140 ثانیه، کارگردان: کامبیز نوروزی داستانی ، 2.20 دقیقه
بعدی، کارگردان: محسن حبیبی ، 1.30 دقیقه
باد و باران، کارگردان: رخشاد نورده، 5 دقیقه
ترافیک از لنز من، کارگردان: مریم فخیمی، 10 دقیقه
یک استکان چای شیرین، کارگردان: نگار بقراطی- مریم عربی، 5 دقیقه
صفر درجه، کارگردان: امید خوش نظر، 8 دقیقه
خواب آخر، کارگردان: امیر موسوی، 6 دقیقه    
6، 3 ، کارگردان: نیما عباس پور، 13 دقیقه
بدون عنوان، کارگردان: سپهر امینی، 40 .5 دقیقه
حلزونها، کارگردان: فرشاد تفرجی، 8:53 دقیقه
عکس کارت ملی، کارگردان: هانی صباحی و فرهاد صادقی، 15 :2 دقیقه
ساده ترین شکلی که می‌شد، کارگردان: حسین گلی، 8:20 دقیقه
من، کارگردان: فراز صیادی، 7:45 دقیقه
شهر آرام من، کارگردان: امیر علی محبی‌نژاد، 4:5دقیقه
خانه قدیمی من، کارگردان: داود اشرفی، 5 دقیقه
او اینجاست، کارگردان: نگار بهبهانی، 2 دقیقه
پنجره، کارگردان: دریا آشوری، 2:22 دقیقه
آسانسور، کارگردان: علی کریم، 10 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 16
اولین روز مدرسه، کارگردان: ایرج صادقی طاری، 9 دقیقه
بدون عنوان، کارگردان: علیرضا چیتائی، 4 دقیقه
خیره، کارگردان: مرتضا آکوچکیان، 1:40 دقیقه
میان دو سیاهی، کارگردان: سید مرتضی جذاب، 5 دقیقه
پل هوایی، کارگردان:مریم فخیمی، 50 :1 دقیقه
ماه و ماهی، کارگردان: باران توجهی، 3:45 دقیقه
ندامت، کارگردان: نرگس کلهر، 39 :4 دقیقه
سلو، کارگردان: مریم راز، 5 دقیقه
انعکاس، کارگردان: نسیم نجفی، 13 دقیقه
تاب تاب عباسی، کارگردان: محمد جورسرا، 1 دقیقه    
مسیر سرد خون، کارگردان: امیر مهران، 7:30دقیقه
نگاه، کارگردان: پریوش نظریه، 3 دقیقه
آواز پر جبرئیل، کارگردان: سپهر علی‌محمدلو، 2 دقیقه
دیر، کارگردان: نرگس کلهر، 2.2 دقیقه
چاپ دوم، کارگردان: محمد حسین نیکوپور، 4.4 دقیقه
نشانی، کارگردان: حسین همایونفر، 10 دقیقه
دو فنجان قهوه، کارگردان: مصطفی امامی، 12 دقیقه
لابیرنت، کارگردان: امید خوش نظر، 9 دقیقه
دایره‌ای به عمق چند چکه زندگی...، کارگردان: نوید دانش، 13 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 30، 17
آندو-سی، کارگردان: شهرام مکری، 15 دقیقه
رویای زمین، کارگردان: مریم فخیمی، 17 دقیقه
تهران هزار داستان، کارگردان: احمد میراحسان، 52 دقیقه
(بازتاب شهر تهران در داستان‌نویسی مدرن ایران و ...)
سالن بتهوون، ساعت 19
میدان بی‌حصار، کارگردان: مهرداد زاهدیان، 40 دقیقه (بهترین فیلم کوتاه جشنواره سینما حقیقت)
جفت شیش، کارگردان: روبرت صافاریان، احمد میراحسان، 52 دقیقه (درباره‌ی مسعود کیمیایی؛ ویژگی‌ها و زمینه تاریخی- اجتماعی فیلم‌های این سینماگر)
به‌همراه جلسه نقد و بررسی با حضور احمد میراحسان و روبرت صافاریان کارگردانان فیلم و مسعود کیمیایی    
سالن ناصری، ساعت30، 17
قاره آخر، کارگردان: ماری ووامیه، 27 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
مه68، اثری زیبا، کارگردان: ژان  لوک منیرون، 52 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)

:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
دبیرخانه جشنواره تصویر سال اسامی هیات داوران جایزه محسن رسول اف را که برای جوانان زیر 25 سال شرکت کننده در جشن تصویر سال برگزار می شود، به شرح زیر اعلام کرد:
در بخش عکس: نصراله کسراییان، مریم زندی و آلفرد یعقوب زاده
در بخش فیلم: محمود کلاری، کامبوزیا پرتوی و محمد شیروانی
در بخش گرافیک: قباد شیوا، ابراهیم حقیقی و مجید عباسی
در بخش کاریکاتور: کامبیز درم بخش، جواد علیزاده و حسن کریم‌زاده
قرار است در هر یک از سه بخش فیلم، گرافیک و کاریکاتور، سه نامزد انتخاب شود و در بخش عکاسی در پنج بخش خبری، مستند اجتماعی، نگاهی دیگر، هنر و هنرمندان و ورزش هر کدام سه نامزد نهایی از سوی هیات داوری اعلام شود.
همچنین در بخش ویژه عکاسی از ورزش در شهر تهران نیز علی کاوه، علی رهبر، احمد طلایی و حسن شکریان داوری این بخش را که با  همکاری سازمان ورزش شهرداری تهران و جشن تصویر سال در خانه هنرمندان برگزار می شود، به عهده خواهند داشت.  
مراسم پایانی ششمین جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر هنرمند از ساعت 15 روز جمعه، 29 آذر ماه، در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان

دبیرخانه جشن تصویر سال برنامه‌های جشنواره تصویر هنرمند از روز جمعه تا پایان جشن را به شرح زیر اعلام کرد.

جمعه بیست و دوم آذر 87
سالن ناصری، ساعت 17.30
اسیر شماره 57187، کارگردان: وحید زارع زاده، 29دقیقه
چهل منبر، کارگردان: حمیده شریفراد ، 21 دقیقه
سینما آزادی، کارگردان: مهدی طرفی، 32دقیقه
سالن ناصری ، ساعت 19
رویای سنجاقک، کارگردان: عاطفه خادمالرضا، 20دقیقه
سکوت بودالان، کارگردان: منصور باغبانی، 86 دقیقه

شنبه بیست و سوم آذر 87  
سالن بتهوون، ساعت 14
درماندگان،کارگردان: گونسالو آریخون،127 دقیقه (جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن بتهوون، ساعت 15،16
از میان فیلم‌های جشنواره سینما حقیقت:
مکالمه، کارگردان: لنکا کلیتن،12 دقیقه  
گوشواره‌های آسمان،کارگردان: ناتالی ونسان،14 دقیقه
مینوت، داکوتا شمالی،کارگردان: سینتیا مادانسکی،18 دقیقه
نمونه‌سازی،کارگردان: نجاتی سونمز،48 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 17.30
دوربین روشن، کارگردان: مریم فخیمی، 5 دقیقه
پشت صحنه سریال بی‌صدا فریاد کن، کارگردان: مریم نراقی، 39دقیقه
دیوان قضا، کارگردان: سیمین فلاح زاده تهرانی، 42دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 19
نوبان، باد مسلمان، کارگردان: علی مجد ، 30 دقیقه
نقل گرد آفرید، کارگردان: هادی آفریده، 23دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سلطان، کارگردان: مجید توکلی، 39 دقیقه                                                                                            
همراه با جلسه نقد و بررسی با حضور کارگردان فیلم مجید توکلی، تهیه‌کننده فیلم محمدرضا شریفی‌نیا و علی پروین

یکشنبه بیست و چهارم آذر 87  
سالن بتهوون، ساعت 14.30
جراح انگلیسی،کارگردان: جفری اسمیت،92 دقیقه (جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن بتهوون، ساعت 16
گلومی، کارگردان: امیرحسین محمدخانی، مهدی یارمحمدی، 22دقیقه
MIS  شهری که بود، کارگردان: مهدی کرم پور،64 دقیقه (جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن ناصری، ساعت 17.30
نرسیده به درخت، کارگردان: حمیده شریف‌راد ، 49 دقیقه (درباره شیوه کارگردانی عباس کیارستمی در سه فیلم خانه دوست کجاست؟، زندگی و دیگر هیچ و زیر درختان زیتون)
مجسمه‌های تهران، کارگردان: بهمن کیارستمی،61 دقیقه
سالن ناصری، ساعت 19
جادوگر، کارگردان: رضا درمیشیان، 104دقیقه (درباره علیرضا زرین‌دست، مدیر فیلم‌برداری)
به‌همراه جلسه نقد و بررسی با حضور کارگردان فیلم، علیرضا زرین‌دست

دوشنبه بیست و پنجم آذر 87
سالن بتهوون، ساعت 14.30
تختی برای هیچ کس، کارگردان: سیدمرتضی جذاب، 14دقیقه
تاده تنها، کارگردان: حسین همایونفر، 19دقیقه
سوال، کارگردان: محمدرضا کیوانفر، 16دقیقه
رویای گمشده، کارگردان: شیلان سعدی، کیوان فهیمی، 24دقیقه
ساعت شما چنده؟!، کارگردان: ساناز خورسندی کریمی، 14دقیقه
کوشندو، کارگردان: عادل تبریزی، 15دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 16
از میان فیلم‌های جشنواره سینما حقیقت:
آقای سبیل،کارگردان: اوریان ینسن،7 دقیقه     
زندگی برای زیستن، کارگردان: ماسیژ آدامک،20 دقیقه
چه سرسبز بود دره ما، کارگردان: فرشته جغتایی،30 دقیقه
رویاهای فراموش‌شده، کارگردان: مهدی نادری،30 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن بتهوون، ساعت 17.30
از "وگاس " تا "ماه" با امیر نادری، کارگردان: آزاده عصاران، منصور نصیری، 15 دقیقه
مرثیه پیداشده، کارگردان: دوروتالاتور، 25 دقیقه (دیدار خسرو سینایی با آندره وایدا در لهستان)
بانویی به نام گل سرخ، کارگردان: مجتبی میرطهماسب،52 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن بتهوون، ساعت 19
فیلم‌های منتخب دانشجویان کارگاه فیلم‌سازی عباس کیارستمی با عنوان "در"‌‌ 104 دقیقه
کلاس سوم، کارگردان: پوپک مظفری، 6 دقیقه
نقاشان، کارگردان: کاوه قهرمانی، 1 دقیقه
شله‌زرد، کارگردان: محسن شرفی نیا، 14 دقیقه
پیرزن، کارگردان: محسن شرفی نیا، 9 دقیقه
ملوک خانم، کارگردان: احمد بهرامی، 8 دقیقه
در، کارگردان: عادل یراقی، 3 دقیقه
سلیمان، کارگردان: عادل یراقی، 3 دقیقه
آخرین امتحان، کارگردان: شاهرخ پناهی، 9 دقیقه
فاصله‌ها، کارگردان: علی جابر انصاری، 19 دقیقه
مادر، کارگردان: الهام اسحاقی، 1دقیقه
مهمان مامان، کارگردان: محمد رسولی، 6 دقیقه
روژان، کارگردان: دیاکو یزدانی، 5 دقیقه
پرتقال خونی، کارگردان: آزاده اولادزاده، 10 دقیقه
در، کارگردان: محمد نورانی، 10 دقیقه
همراه با جلسه نقد و بررسی با حضور فیلم‌سازان و شادمهر راستین فیلمنامه‌نویس و منتقد سینما

سه‌شنبه بیست و ششم آذر 87  
سالن ناصری، ساعت 14.30
مهتاب می لرزد، کارگردان: اسماعیل یوسفی رامندی، 15 دقیقه
عاشقانه های پل، کارگردان: مهدی رحمانی، 18 دقیقه
پیله، کارگردان: کامبیز ندائی، 23 دقیقه
خاطرات یک قاضی، کارگردان: محسن خان‌جهانی، 25 دقیقه
سالن ناصری، ساعت 16
نیلوفرهای آبی، کارگردان:منصور باغبانی، 27 دقیقه
طرقه، کارگردان: محمدحسن دامن‌زن، 52 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن ناصری، ساعت 17.30
از میان فیلم‌های جشنواره سینما حقیقت:
قدم‌زنان در آب، کارگردان: فیما امامی، 16 دقیقه
بند صفر ، کارگردان: ولودزیمیر بوروویک، 16 دقیقه
همه مادران من، کارگردان: ابراهیم سعیدی، 60 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)                           
سالن ناصری، ساعت 19
از میان فیلم‌های جشنواره سینما حقیقت:
قصه شب، کارگردان: عباس امینی، 40 دقیقه
خانه دوم، کارگردان: مهوش شیخ‌الاسلامی، 57 دقیقه  

چهارشنبه بیست و هفتم آذر 87

سالن بتهوون، ساعت 14.30
بازگشت، کارگردان:  محمدرضا جهان‌پناه،  11:15 دقیقه
تبر، کارگردان: محمدفرزین‌نیا، 13 دقیقه
غده دودی، کارگردان: ایرج صادقی طاری، 13دقیقه
خانه من، کارگردان: فرشید محبوبی، 18.30دقیقه
تندیس، کارگردان: مریم فخیمی، 20دقیقه
آهنگ ابدیت، کارگردان: عباس صالح مدرسه‌ای، 25 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 16
یاس، کارگردان: سپهر علی‌محمدلو، 12دقیقه
بوم‌های سنگی، کارگردان: مهدی اسدی،  21دقیقه
در خیابان‌های ناتمام، کارگردان: پیروز کلانتری، 52دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 17.30
پرو آخر، کارگردان: رضا حائری، 30 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
پشت صحنه زیر درختان زیتون و گفت‌وگو با عباس کیارستمی، کارگردان: حمیده شریف‌راد، 63 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 19
فیلم‌های منتخب دانشجویان کارگاه فیلم‌سازی عباس کیارستمی با عنوان "باد هر کجا بخواهد می وزد" 81 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می وزد، کارگردان: عادل یراقی، 2 دقیقه
فرار، کارگردان: عادل یراقی، 4 دقیقه
مرغ خیال، کارگردان: عادل یراقی، 13 دقیقه
باد آورده، کارگردان: عادل یراقی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: حمیده رضوی، 5 دقیقه
باد شما را با خود خواهد برد، کارگردان: حمیده رضوی، 5 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مرتضی فرشباف، آناهیتا قزوینی زاده، 18 دقیقه
همبازی بخصوص، کارگردان: محسن شرفی نیا، 5 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مریم پویافر، 8 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: پویا پارسامقام، 4 دقیقه
ارکستر خانگی، کارگردان: شهرزاد فتحی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مجید عاشقی، 4 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: کاوه قهرمانی، 3 دقیقه
باد هر کجا بخواهد می‌وزد، کارگردان: مریم اسمی‌خانی، 2 دقیقه
همراه با جلسه نقد و بررسی با حضور فیلم‌سازان و عباس کیارستمی

پنجشنبه بیست و هشتم آذر 87  
سالن بتهوون، ساعت 14.30
دیوار، کارگردان: آرش فایض ، 5.38دقیقه
حیات پاک، کارگردان: محمد جورسرا، 1.12 دقیقه
قفل پرنده، کارگردان: مجید کورنگ بهشتی، 2 دقیقه
140 ثانیه، کارگردان: کامبیز نوروزی داستانی، 20 :2 دقیقه
بعدی، کارگردان: محسن حبیبی ، 30 :1 دقیقه
دوربین روشن، کارگردان: مریم فخیمی، 5 دقیقه
باد و باران، کارگردان: رخشاد نورده، 5 دقیقه
ترافیک از لنز من، کارگردان: مریم فخیمی، 10 دقیقه
یک استکان چای شیرین، کارگردان: نگار بقراطی- مریم عربی، 5 دقیقه
صفر درجه، کارگردان: امید خوش نظر، 8 دقیقه
خواب آخر، کارگردان: امیر موسوی، 6 دقیقه    
6/3، کارگردان: نیما عباس‌پور، 13 دقیقه
بدون عنوان، کارگردان: سپهر امینی، 3 دقیقه
حلزونها، کارگردان: فرشاد تفرجی، 8.53 دقیقه
عکس کارت ملی، کارگردان: هانی صباحی و فرهاد صادقی، 2.15 دقیقه
ساده ترین شکلی که می‌شد، کارگردان: حسین گلی، 8.20 دقیقه
من، کارگردان: فراز صیادی، 7.45 دقیقه
شهر آرام من، کارگردان: امیر علی محبی‌نژاد، 4.5 دقیقه
خانه قدیمی من، کارگردان: داود اشرفی، 5 دقیقه
او اینجاست، کارگردان: نگار بهبهانی، 2 دقیقه
پنجره، کارگردان: دریا آشوری، 2.22 دقیقه
آسانسور، کارگردان: علی کریم، 10 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 16
اولین روز مدرسه، کارگردان: ایرج صادقی طاری، 9 دقیقه
بدون عنوان، کارگردان: علیرضا چیتائی، 4 دقیقه
خیره، کارگردان: مرتضا آکوچکیان، 1.40 دقیقه
میان دو سیاهی، کارگردان: سید مرتضی جذاب، 5 دقیقه
پل هوایی، کارگردان:مریم فخیمی، 1.50 دقیقه
ماه و ماهی، کارگردان: باران توجهی، 3.45 دقیقه
ندامت، کارگردان: نرگس کلهر، 4.39 دقیقه
سلو، کارگردان: مریم راز، 5 دقیقه
انعکاس، کارگردان: نسیم نجفی، 13 دقیقه
تاب تاب عباسی، کارگردان: محمد جورسرا، 1 دقیقه    
مسیر سرد خون، کارگردان: امیر مهران، 7.30 دقیقه
نگاه، کارگردان: پریوش نظریه، 3 دقیقه
آواز پر جبرئیل، کارگردان: سپهر علی‌محمدلو، 2 دقیقه
دیر، کارگردان: نرگس کلهر، 2 دقیقه
چاپ دوم، کارگردان: محمد حسین نیکوپور، 4.40 دقیقه
نشانی، کارگردان: حسین همایونفر، 10 دقیقه
دو فنجان قهوه، کارگردان: مصطفی امامی، 12 دقیقه
لابیرنت، کارگردان: امید خوش نظر، 9 دقیقه
دایره‌ای به عمق چند چکه زندگی...، کارگردان: نوید دانش، 13 دقیقه
سالن بتهوون، ساعت 17.30
آندو-سی، کارگردان: شهرام مکری، 15 دقیقه
رویای زمین، کارگردان: مریم فخیمی، 17 دقیقه
تهران هزار داستان، کارگردان: احمد میراحسان، 52 دقیقه
(بازتاب شهر تهران در داستان‌نویسی مدرن ایران و ...)                   
سالن بتهوون، ساعت 19
میدان بی‌حصار، کارگردان: مهرداد زاهدیان، 40 دقیقه ( بهترین فیلم کوتاه جشنواره سینما حقیقت)
جفت شیش، کارگردان: روبرت صافاریان، احمد میراحسان، 52 دقیقه (درباره‌ی مسعود کیمیایی؛ ویژگی‌ها و زمینه تاریخی- اجتماعی فیلم‌های این سینماگر)                                                                                
به‌همراه جلسه نقدوبررسی با حضور احمد میراحسان و روبرت صافاریان، کارگردانان فیلم و مسعود کیمیایی    
سالن ناصری، ساعت17.30
قاره آخر، کارگردان: ماری ووامیه، 27 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
مه68، اثری زیبا. کارگردان: ژان لوک منیرون، 52 دقیقه (منتخب جشنواره فیلم سینما حقیقت)
سالن ناصری،ساعت17.30
هفت زن کارگردان نابینا، تولید: محمد شیروانی، 105 دقیقه
(درباره کارگردانی 7 زن نابینا که با آموزش محمد شیروانی موفق به ساخت فیلم می‌شوند.)



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
دوازدهمین دوسالانه عکس ایران با همکاری انجمن عکاسان و مرکز هنرهای تجسمی دی ماه در یزد برگزار خواهد شد.
این نتیجه مباحث مطرح شده در اولین جلسه مشترک مرکز هنرهای تجسمی با انجمن عکاسان ایران است.
در این جلسه، که سه شنبه هجدهم خرداد در موزه هنرهای معاصر برگزار شد، محمود شالویی مدیر کل دفتر امور هنرهای تجسمی و اسماعیل عباسی، فرزاد هاشمی و سیف الله صمدیان از اعضای هیات مدیره انجمن عکاسان شرکت داشتند.
قرار است در جلسات بعدی ریز شرایط انجمن، برای برگزاری این دوسالانه، به مرکز اعلام شود و در صورت توافق وارد مرحله اجرایی شوند.
لازم به یادآوری است دفتر امور هنرهای تجسمی پس از برگزاری یازدهمین دوسالانه، شورایی را  برای برنامه ریزی دوسالانه پیش رو معرفی کرد. سیدعباس میرهاشمی، اسماعیل عباسی، مسعود زنده روح کرمانی، علیرضا کریمی صارمی، افشین شاهرودی و فرهاد سلیمانی، اعضای این شورا بودند.
این افراد به استناد آیین‌نامه اجرایی برگزاری دوسالانه‌های ملی مصوبه خرداد 87 دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند. بر اساس این آیین‌نامه قرار بود علاوه بر اعضای شورای برنامه ریزی، شش نفر، به عنوان اعضای شورای هنری، درباره شیوه برگزاری دوازدهمین دوسالانه عکس ایران تصمیم گیری کنند.

- شورای برنامه‌ریزی دوازدهمین دوسالانه عکس (سه شنبه ۲۹ بهمن ۸۷) +
- دوازدهمین دوسالانه عکس ایران در دو بخش (یکشنبه ۱۷ خرداد ۸۸) +


:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
دبیرخانه دائمی دو سالانه‌های ملی هنرهای تجسمی از شرکت کنندگان تهرانی یازدهمین دو سالانه ملی عکس ایران که اسامی آنها در فهرست زیر آمده دعوت می‌کند حداکثر تا دهم مرداد 88 با مراجعه به دبیرخانه به نشانی، خیابان کارگر شمالی، روبروی پارک لاله، کوچه شهید صدوقی، پلاک 17، تلفن 11- 66946910  نسبت به تحویل آثار خود اقدام کنند.
بدیهی است که دبیرخانه پس از این تاریخ هیچگونه مسئولیتی برای نگهداری عکس‌ها ندارد.
عکس‌های شرکت‌کنندگان شهرستانی به آدرس آنها ارسال شده است.

سید مجیدهاشمی، حسین آبروی، امیر آذری، مصطفی آریان، سارا آسیم، دریا آفاقی، علی آقاربیع، صبا آقا زاده مسرور، شیدا آقائی، علی آل حسینی، سید حامد آل علی، مریم آل مومن دهکردی، سحر آویژه، آرش ابراهیم پور، حسین ابراهیم زاده، لیلا ابوالحلم، صله ابوطالب مراغه، عرفان ابوطالبی، سروه اتابکی، پیام اجتهادی، محمد امین احتشامی راد، خسرو احد زاده، مریم احسانی مطلق، مرجان احمدی، پریسا احمدی، مهدی احمدی، اسماعیل احمدی، آرمان احمدی زاد، فرنوش احمدی شیرازی، ابراهیم ادوایی، سعید اردکانی مقدم، میلاد اردو بادی، علی اسد الهی، محراب اسدخانی، مهیار اسدی، آزاده اسدی، بهاره اسدی، علی اسدی رمی، کریم اسکندری، مهدی اسکندری، اعظم اسلامی خواه، محمد اسماعیلی، موج اسماعیلی، لیلا اسمی خانی، وحید اشراقی، فضل ا... اشراقی، ندا اشرف جولائی، شیوا اشرف جولایی، مهدی اشرفی ورزیده، سینا اشیدی، سمانه اصغری، امین اصلانی، محمدعلی اعتمادمقدم، سیماعتمادی، حمیدافشار، ستاره افشان، سروش افیونی، سمیرا اکبری، اکرم داوود آبادی فراهانی، امید الهی، ابوطالب امام، احد امامی العریضی، ساغر امیر عظیمی، مهکام امیرفخری، مانا امیریاراحمدی، همایون امیریگانه، امیر امیری، ماهدخت امیری، نیلوفر امیری، فائزه امیری پویا، طناز امین، امین شفیعیان، بامداد امینایی، مهرداد امینی، مجتبی امینی، محمد انصاری، سمیرا انگورانی، محمد انوری، سامان اوصانلوی، آزاده اولاد زاده، رسول اولیا زاده، سعیده ایراندوست، فرانک ایرانی، مجید ایرایی، فرازد ایمانی، سید رضا ایمانی، حسین اینانلو، مرضیه ایویتن، محمد بابائی، مرضیه بابائیان، اکبر بادمهر، حمید رضابارگاهی، حمید رضاباز گشاء اقدم، یاسمن بازرگان، امیر حسین باطنی، مجید باقر زاده، امید باقرزاده نمازی، مرساباقری، شهراد بانکی، ناهید بچاری، غزاله بدیع زاده، یاسمن بدیعی، حامد بدیعی، پریسا برقعپور،عماد برقعی، ساغر برکات، فرهاد برهمن، سینا برومندی، جوادبلباسی آسوری،حسن بنای خوئی،علیرضا بندی گلستانی، محمد رضا بهارناز، مهدی بهتاش(حبیب نژاد بهتاش) ، توحید بهرام پوری، سینا بهرامی، مهران بهزادی، محمد طاهربهزادی، گلناز بهشتی، سیما بهشتی، محمد رضا بهشتی منفرد، حامد بی غم،اردلان بید گلی، محمد حسین بیغم، مژگان پارسا مقام، سامان پاریزی، لیلا پازکی،علی پالیزدار، فرناز پایه قزوینی، افشین پرورش، علیرضا پروین، مونا پلنگانه، پویا پور اسدا... ، نیماپور قربان سقطی، امیر پورمند، ازاد پیرانیده، هنگامه پیروز، مریم تاج میری، فضل اله تاری، سجاد تبریزی، نیکتا ترک نژاد، نیکوترک نژاد، سهیلا تمجیدی، کیارش تمدن، مونا تهرانی، متین توفیقی،اکبر توکلی، آرمان تیمور، مرتضی تیموری، مهسا ثمری، حمیدجانی پور، شمیم جباری جوان، مهدیه جبلی، النازجراح نژاد، محسن جزایری، وجیهه جعفری، سیامک جعفری، مهدی جعفری آنی،پونه جعفری نژاد، جواد جلالی، سعیده جلالی، آیدا جلیل زاده، حمید رضا جمالی،هلیا جمشیدی، رامین جمشیدی،سرونازجمشیدی، مهری جمشیدی کندری، معین جمشیدیان، احسان جنتی ثابت، سامره جهانگرد،سیماجهانگرد، گل آراجهانیان، امیر علی جوادیان، مهدی جواهری، محمد رضا جورابچیان، علیرضاچیتائی، کیومرث حائری، سوده حاجی اکرم، اصغرحاجی محمدی، مهدی حاجی وند، امید حبیب طاری فرد، سحرحبیبی رضائی،علی حسن پور،سعیدحسن عباسی، آزاده حسن لاریجانی، مهران حسن لاریحانی، میثم حسنلو، زیبا حسنلو، افسانه حسنی، ابراهیم حسنی، روشنک حسنی اردکانی، سید مجیدحسینی، کاوه حسینی، سید محسن حسینی، نسیم حسینی آهی، رامش(فاطمه) حسینی ابراهیمی، تارا حمسی، شقایق حمیدی، سیامک حمیدیان، محمد رضاحنفی سلمان، محمد حسین حیدری، مهدی حیدری نژاد،عاطفه و طاهره خاص، مسعودخامسی پور، سعید خامسی پور، تورج خامنه زاده، آرش خاموشی، علیرضاخاوران، مرضیه خداجویی فرد، صبا    خدر زاده، نادر خرمی راد، پیمان خزائلی پارسا، مانی خسروانی، احسان ا.. خسروی، شمس السادات خضری میاندواب، امیر خلوصی، بهاره خلیفه، اشکان خلیقی، حمید خندان دهکردی، زبیر خواجه فضلی، زینب خوبرو، مرضیه خورسند، سلمان خوشرو، گلاره خوشگذران حقیقی، سهراب خوشینی، نگین خیاط حصاری، محمد خیاطی، سیاوش خیرخواه، سلاله خیری نیا، دلنشین دانایی مقدم، نیوشا دانش پرور تهرانی، میترا دانشور، نازنین ملک داور پناه، نادر داوودی، مهدی دُرخواه، قدیر درخشان، فرزاد درگاهی، رضا دریا کناری، ژیلا(فاطمه)دژم تباه، گوهر دشتی، صدف ناز دلجوان، کتایون ده چمنی، مهدی دهقانی استرکی، امین دوایی، فرشته دیانت، محمد رضا دیده گاه، مهنازدیلمی، حمید رضا ذوالفقاری، سپیده رئیسی، محمد صالح راه پیما، مهرداد رباط جزی، مهناز ربیعی، معصومه رجبی، حسن رحیم پور، راحله رحیمی،محمدمهدی رحیمیان، غلامرضا(فرشید)رخشنده صفت، مژگان رزاقی، شیما رستگاری، وحیدرستمی، امیر رستمی، مهدی رسولی، حمید رسولی چیزری، کاوه رسولی چیزری، عباس رشیدی، رضا معتمدی، محسن رضائی، عطیه رضوی، حمید رضوی نبوی، سارا رفیعی، فاطمه رفیعی، فاطمه رنجانیان، امیر رنجبران قلعه، آیدین رهبر، زینب روحی پور، میر کیان روشن نیا، نسرین رومیانی زاده، پگاه ریحانی، محسن زارع، علیرضا زارعی حصار مسکن، سوسن زاهدی، نیکوزرفشان ، حسین زریاب، گلاره زمانی، شیرین زمانی خانی، آذین زنجانی، سارا زند وکیلی، کیارش زندی، مریم زندیه وکیلی، سارا زوارئی، صبا زواره ای، سید محمد طاهرساداتی، سارا ساسانی، آکو سالمی، میثم سامان پور، لیلا سبیانی، جلال سپهر، زهرا سپهری راد، محمد علی سپهریان، نوید سجادی حسینی، فاطمه سجادیان، گل ارا سجادیان، فریده سخایی فر، حسن سربخشیان، مریم سعید پور، فاطمه سادات سعیدی راد، امیر سلامتی قمصری، پیمان سلطانی، فرهاد سلطانی، پرستوسلیمانی، فریبا سلیمانی، امیر سلیمانی دانا لوئی، بهاره سلیمی زاویه، سیما سماواتی، سپیده سماواتی، نادر سماواتی، زینب سادات سنائی، پوریا سنماری، نیلوفرسنندجی زاده، احسان سهرابی، فضیلت سوخکیان، مهیارسیاسی، نعمت ا... سیاف، مارال سید اصفهانی، سروش سید جمالی، سمانه سید روغنی، فاطمه سادات(رومیسا) سید مفیدی، بهاره سیدی، سحرسیدی،اعظم شاد پور، ژاله شاد جو، فرزین شادمهر، آتوسا شاکری، آزاده شاکری نژاد، الهام شاملومنتظرمقدم، کیارش شاه حسینی، شاهین شاه ملکی، آزاده شاهرخی، آیین شاهرودی، ابولفضل شاهی، سحر شاهین، حمیده شجاعی مهیب، امید شریعت رضوی، حامد شفیع پور، عماد شفیعی زنجانی،علیرضا شکاری، رضاشکر خوار،علی شکری، فرزانه شکری، محمد شکیب، امیرشمس، اعظم شمس، روزبه شهدی زاده، آسیه شهروزی، مونیکا شهسواری، امیر حسین شهنازی، فرزانه شوندی، محمد علی شیخ الحکمایی، زینب شیر سوار،لادن شیر مرد، مهدی شیری، داوودصادق سا، محمودصادقی، صبری صادقی، بهمن صادقی، عطیه صادقی، ساره صادقی اسفهلانی، فاطمه صادقی پور خامنه، محمد صادقی فسائی، صبا صارمی، الهام صالح، مهناز صحاف، نینا صداقتی، حامد رصفایی، سجاد صفری دهکردی، مرتضی صلحی، سهندصمدیان، علیرضاصوت اکبر، پوریا ضّرابی، شهلا ضیاعی تربتی، آرزو طالبی، نسرین طالبی، لیلا طاهری راد، حامد طاهری کیا، اشرف سادات طباطبائی نسب، محمد طباطبایی، سید محمد مهدی طحانی، مهدی طلاجوی، مریم طوسی، مرجان طیبی، نیماعابدینی، محمد رسول عاصمی، قادر عاقلی،علی عالی، سعید عامری، زهراعباسی، علی عبدالرحیم زاده، مسعودعبدالوند، حامدعبدلی، ید ا...عبدی، آزاده عبدی، پویان عبدی راد، امیر علی عتیقی مقدم، علیرضا عرب‌کری، کیوان عسگری، کورش عسگری، آسیه عطایی، ستودخ السادات علوی، علیرضاعلی دوستی، شپهرعلی محمد لو، حمید رضا علیدوستی، نیما علیزاده، ساینا علیزاده طهبازی، شهاب الدین علیشاهی، افشین عموزاده لیچایی، آرزوعمیدی، سمانه عنایتی، آذرغازی اصفهانی، احسان غریب، غزال غضنفری، میناغفاری، سمانه غلام نژاد، احمدغلامی مهر ابادی، عرفان غیاثی، آذین غیاثی، نیمافاطمی، حسین فاطمی، زینب فتاحی، هدافتاحیان طهران، مهدی فتاحیه، میثم فتحعلی، سمیرا فتحی، فرهادفخریان روغنی، محمد مهدی فخیمی، خدیجه فدوی، جمشید فرجوند فردا، بیتافرجی، سید کیارش فرح بخش محمدی، مهدی فرشید فر، سارافرهنگ مهر، کیانا فرهودی، محسن فروتن، کتایون فروهش تهرانی،ندافعلی، مژده فقانی، پویان فقیری، بهاره فلاحی، کتایون فلاحیان، مریم فهیمی، فرناز فوایدی، بهرام فیاض، سمیرافیلم، شیمافیلی زاده، معین فیوضی، حسن قائدی، مهدی قاسمی، الهام قاسمی،علی قاسمی، الهام قبه ئی، حمیدقدرتی، محمد قدمعلی، سحرقرشی، الهام قزوینی، ثریا قشقایی، مهدی قلی پور سلیمانی، وحید قلی زاده زحمتکش،لیلا قمی، زهره قمیان، محسن قنداق ساز، تاراکابلی، حسین کاتوزیان، بیتا کاروان ثانی، مجید کاشانی،ابراهیم کاشانی، البرز کاظمی، مهرگان کاظمی، سید حسن کاظمی تبار، سارا کاظمی نژاد، محمد کاظمی نژاد، سید سعیده کافی موسوی، هانا کامکار، فرزانه کاوه، نینا کبریایی، سارا کربلایی علی، سیما کربلایی علی، محبوبه کرملی، زیبا کرمی، هوتن کروبه، مرضیه کریمی، دل آرام کریمی، مهری کسیری، رویا کشاورز، امین کفاش زاده، علی کلاته، رضا کمالی، حسن کمالی، بابک کهزاد، گلاره کیازند، احسان کیان منش راد، داریوش کیانی، گوهر تاج کیانی، آزاده کیقبادی، آنگینه گالستانیان، شاهرخ گلچین معانی، اسمعیل گلرخ عربانی، ساراگنجعلی خان حاکمی، بابک گنجی زاده طاری،آرمین گودرزیان، بهرام گوهری، محدثه لاسمی، سارالشگری، وجیهه لطفی، شادیه لهونی، زهرالیلاز مهر آبادی، بهنام مؤذن، فرناز مؤذن، محمدرضاماندنی، عاطفه متحیر آرمانی، مهرک متوصل، یسری مجتهدی، بهادرمجتهدی، رضامحب خسروی، سیامک محب علیان، امیر علی محبی نژاد، مانامحرابیان،رئوفمحسنی شرق، عباس محسنی فر، میثم محفوظ، مرتضی محمد بیگلو، محمد کاظم محمد پوری، محبوبه محمد زکی، صبا محمد علیزاده،حسن محمد یار لو، زهرامحمد یار لو، گلنازمحمدی، امین محمدی، رضامحمدی، میثم محمدی، داوودمحمدی سیف الدین، مریم محمدی موحدی، مهدخت محمود آبادی، الناز سادات محمود عربی، امیر حسین محمودی، سحرمختاری، علیرضا مداح، امیر حسین مددی ،مهدی مدنی،میترا مراد پور، مریم مرادپور،عاطفه مرادی، ناهیدمرادی، مهدیه مرادی، شیرین مرتضوی، فرنازمزّین، حسین مسافری، مریم مسعود،بهار مسعودی، مینامسیبی ساری، سارامسینایی، نفیسه مشعشعه، جهانگیرمطبوع، سوگندمطّلبی، احمدمطلائی، سپیده مظاهری کلهرودی، نیلوفر مظفری، شقایق مظلومی تنگستانی، منصوره معتمدی، مصطفی معدنی پور، ماهان معصومی، مصطفی معمارزاده فرشچی، مرجان معیری، شیمامغنی، علیرضامقدم زاده کاشانی، الهام مقنیان آذر، آرزو مقیسه، جوادمقیمی، حسین مکرمی، کبری ملاقلی پور، میلادملایی، مجتبی ملایی، شکوفه ملک کیانی، سعدی ملک نصرت، سیناممتحنی، مریم منتظر، سارامنجیلی، امیرعلی منصف، محمد علی منصوری، نعیمه مهدویان، مرتضی مهدویان، آرین مهدی زاده، امید مهدیزاده، فرامرزمهذب بلاغی ،روزبه مهر ،فرزانه مهربان، سید علی موسوی ،امیرموسوی، رضاموسوی، سروش موسوی سپهر،غزاله موسوی کیا، مازیار میثمی فر، مرضیه میخانیک بابائی، ملکه میر پویا، بهنام میر حسینی، غزال میر سپاسی، احسان میر صادقی، سید کیوان میرمحمدی، حامد میر هاشمی، کاوه میراب زاده اردکانی، نیما میرزا محمدی، محمد رضامیرزایی، نگار میرزایی،آزاده میرزایی،مهنازمیناوند،کامیار مینو کده، مجید ناجی، احسان نادری پور، افروزناصر شریف ، نیماناصری، مجیدناگهی، صفورانراقی احمدی، رضانریمانی، ابولفضل نسائی، پریسانصیری بابادی، سیاپورنصیری زیبا، امیرنصیری مسلم، مسعودنظافت، کیومرثنظامی وند چگینی، مجتبی نظر بیگی،علی نظری، حمیدنظیف، محمدنمازی، فاطمه نور قربانی، مانی نورائی،سمیرانورزو ناصری، شهرام نوروز ناصری، زیبا نوروزی، عباد نوروزی، ابراهیم نوروزی،روشن نوروزی، آناهیتا نوروزی، مسعود نوروزی، زهرا نوروزی بهجت، مریم نوری، آتیه نوری، حامدنوری، احمد نیازمند، نیلوفرنیک پنجه، علی نیک خصال، علی نیک رفتار،عمران نیک زاد، جاوید نیکپور، مرتضی نیکو بذل، مونانیکو گفتار، مینا نیکورای، سید مسعودهادئی، آرش هاشم زاده، غزاله هدایت، هادی هراجی، هاتفهمایی،ثارا...همتانی، مونا هوبه فکر، نگارواثق ملکی، سید شهاب الدین واجدی، رضاواعظ پور، گلنازوالا معتمد، صدراوجدانی، پروانه وحید منش، بابک ولی زاده، ساراولی زاده بابکی، یارتا یاران، حمید رضایزدان خواه، عصمتیزدانی، دیاکو یزدانی،جمال یزدیان، نگار یغماییان، امیر حسین یکانی فرد، سارایکانی فرد، آزاده یکدانه، مهیا یگانی، سحر یمانی نجف آبادی، شمیم یوسفی، آتوسا شاکری

:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
دوازدهمین دوسالانه عکس در دو بخش مستند و ابداعی با موضوع آزاد، آبان ماه سال آینده برگزار می‌شود.
به گزارش ستاد خبری دوسالانه‌های هنرهای تجسمی ایران، بر اساس صورت جلسه شورای برنامه‌ریزی، دوازدهمین دوسالانه عکس در دو بخش مستند و ابداعی و با موضوع آزاد برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش قرار است این دوسالانه در زمان مقرر به صورت همزمان در تهران و چند شهر دیگر برگزار شود.
اعضاء شورای سیاست گذاری این دوسالانه را سیدعباس میرهاشمی، مسعود زنده‌روح کرمانی، اسماعیل عباسی، افشین شاهرودی، علیرضا کریمی صارمی و فرهاد سلیمانی تشکیل می‌دهند.
و اسماعیل عباسی دبیری این دوره را برعهده دارد.
یازدهمین دوسالانه ملی عکس ایران دی ماه 87 همزمان در تهران، موسسه فرهنگی هنری صبا و گنجینه فرهنگ و هنر یزد برگزار شد.




:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
از سوی محمود شالویی مدیرکل دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ریاست شورای برنامه ریزی دوسالانه‌ها اعضای شورای برنامه‌ریزی دوازدهمین دوسالانه عکس ایران معرفی شدند.
سیدعباس میرهاشمی مشاور عکاسی دفتر امور هنرهای تجسمی، اسماعیل عباسی دبیر دوسالانه یازدهم، مسعود زنده روح کرمانی دبیر اجرایی دوسالانه یازدهم، علیرضا کریمی صارمی مدیر آژانس عکس ایران و دبیر بخش عکس جشنواره هنرهای تجسمی فجر، افشین شاهرودی عضو شورای سیاستگذاری دوسالانه یازدهم و مدیر مسئول نشریه عکاسی خلاق و فرهاد سلیمانی استاد دانشگاه و عضو هیات علمی گروه عکاسی دانشکده هنر، اعضای شورای برنامه‌ریزی دوازدهمین دوسالانه عکس ایران را تشکیل می‌دهند.
این افراد به استناد آیین‌نامه اجرایی برگزاری دوسالانه‌های ملی مصوبه خرداد 87 دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند. بر اساس این آیین‌نامه علاوه بر اعضای شورای برنامه ریزی شش نفر به عنوان اعضای شورای هنری درباره شیوه برگزاری دوازدهمین دوسالانه عکس ایران تصمیم گیری خواهند کرد.
دوازدهمین دوسالانه عکس ایران در سال 1389 برگزار خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
اولین جلسه مقدماتی دوازدهمین دوسالانه عکس ایران جهت بحث و تبادل نظر در روز چهارشنبه 9 بهمن 87 با حضور سیدعباس میرهاشمی مشاور مرکز هنرهای تجسمی، اسماعیل عباسی دبیر یازدهمین دوسالانه، مسعود زنده روح کرمانی دبیر اجرایی یازدهمین دوسالانه، علیرضا کریمی صارمی دبیر بخش عکس جشنواره فجر و نسرین عظیمی مدیر دبیرخانه دایمی دوسالانه ها در موزه هنرهای معاصر تشکیل و مقرر شد فهرست پیشنهادی تعدادی از صاحب نظران برای حضور در شورای مشورتی بر اساس آیین نامه اجرایی برگزاری دوسالانه های ملی مصوبه خرداد 87 دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام گردد.


:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
برای مشاهده یازدهمین­ دوسالا­نه ملی عکس ایران­­ کلیک کنید.

:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
برای مشاهده یازدهمین­ دوسالا­نه ملی عکس ایران­­ کلیک کنید.

:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
 «دوازدهمین دوسالانه کار خود را آغاز کرده است.»
«محمود شالویی» رییس مرکز هنرهای تجسمی این موضوع را شب گذشته در جلسه اختتامیه دوسالانه، در موزه هنرهای معاصر اعلام کرد.
او گفت:«تا ده روزدیگر دبیر و اعضای شورای سیاست گذاری جدید معرفی می‌شوند و دبیرخانه پاسخگوی علاقمندان خواهد بود.»
این اولین گام برای برگزاری دوسالانه‌ای بر اساس آیین نامه تازه تدوین شده است.
تدوین آیین نامه از هنگامی که محمود شالویی جای حبیب الله صادقی رییس مرکز هنرهای تجسمی شد، به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و از نیمه راه دوسالانه یازدهم، آماده شد و کار بر اساس آن ادامه یافت.
نکته دیگری که شالویی بر آن تاکید کرد برپایی نمایشگاه‌های هنری در دیگر شهرهای کشورمان بود و ابراز امیدواری کرد که به زودی دوسالانه عکس در همه استان‌ها همزمان برپا شود.
این آرزو با توجه به امکانات موجود کمی بلند پروازانه به نظر می‌رسد.
البته حاضران در جلسه، که فیلم آماده سازی گنجینه یزد را در کمتر از یک ماه مشاهده کردند، این اتفاق را چندان دور از دسترس نمی‌دانند.
گنجینه فرهنگ و هنر یزد، قدیمی‌ترین بانک استان بوده است که بیش از نیم قرن از بنا شدن آن می‌گذرد.
این ساختمان پس از انقلاب متروک مانده بود اما برای برپایی دوسالانه عکس، احیا شده و قرار است به شکل موقت به عنوان موزه هنرهای معاصر استان مورد استفاده قرار گیرد.
«علیرضا کریمی صارمی» که اجرای برنامه را بر عهده داشت از آمادگی این مرکز برای برگزاری نمایشگاه سخن گفت.
وی از همه عکاسانی که در افتتاحیه دوسالانه شرکت کرده بودند هم دعوت کرد تا لوح فشرده عکس‌های خود از این مراسم را به دبیرخانه ارایه کنند.
گویا قرار است این عکس‌ها در نمایشگاهی در گنجینه فرهنگ و هنر در معرض دید قرار گیرد.
مراسم اختتامیه با سخنان «اسماعیل عباسی» ادامه یافت.
او موضوع آزاد با رویکرد خلاقه، غیررقابتی بودن و برپایی همزمان دوسالانه در سه نمایشگاه تهران، یزد و گالری سایت عکاسی را از ویژگی‌های ممتاز این دوره برشمرد.
آنکه سپس بر صحنه رفت محمد فرنود بود.
فرنود که یکی از اعضای شورای سیاست گذاری بوده است هم داوران و هم شرکت کنندگان را همزمان مورد انتقاد قرار داد.
او گفت:«در جلسه ای با هیئت داوری به صراحت اعلام کردیم که عکس‌هایی انتخاب شوند که جامعیت عکاسی ایران را نشان دهد، اما عکس‌های ارائه شده در این نمایشگاه، تنها بخشی از عکس‌های جامعه ما را نشان می‌دهد.»
وی افزود:«عکاسی که نمی‌تواند با جامعه خود برخورد کند و حرف خودش را بزند، نمی‌تواند عکاس خوبی باشد و متأسفانه عکس‌های این نمایشگاه این گونه بود.»
این سخنان، شالویی را مجددا پشت تریبون آورد و چنین پاسخ داد که:«هیچ کاری بدون عیب و نقص نیست و نباید با حب و بغض به آن نگاه کرد. بلکه باید عیب‌ها را مطرح کنیم تا بتوانیم با رفع آن نواقص دوسالانه بهتری را برگزار کنیم.»
بالاخره سخنرانی‌ها به پایان رسید و مجری برنامه «رومین محتشم» را فراخواند تا به نمایندگی از دیگر شرکت کنندگان جوایز خود را دریافت کند.
دفتر دوسالانه با اهدای جایزه نقدی، تندیس و کتاب دوسالانه به صد و سی دو برگزیده دیگر ورق خورد.

:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان

حرفه‌ای یا غیر حرفه‌ای؛

«من شاید کمی حالتان را بگیرم.»
با این جمله محسن راستانی که یکی از سیاست‌گذاران بینال یازدهم بود سخنان خود را خطاب به راه‌یافتگان آغاز کرد و گفت:«من تنها عضوی از شورای سیاست گذاری‌ام که با برگزاری بینال مخالف بودم، هستم و خواهم بود چون معتقدم بینال ساحتی بسیارجدی است و آدم‌ها باید برای آن آماده بشوند.»
او که تاکید می‌کرد در زمینه عکاسی با هیچ کس تعارف ندارد، گفت: «عکاسی ایران کاملا پرشور و علاقمند، اما بی‌ثمر و غیرحرفه ای است. آنچه عکاس ایرانی دارد مقداری عکس، اطلاعاتی جزیی و ادعای فراوان است.
ما تازه داریم کتاب ترجمه می‌کنیم و به الفبا می‌پردازیم. ما هنوز یک کتاب منطبق با ارزش‌های عکاسانه در سطح ایران نداریم، هنوز عکاسی صاحب سبک که بتواند پیش‌بینی کند و با برنامه و سازمان کارش را پیش ببرد وجود ندارد اما دوسالانه برگزار می‌کنیم.»
راستانی گفت: «معتقدم قبل از اینکه بینال داشته باشیم باید نهادهایی ایجاد کنیم که افراد را با مفاهیم و آموزه‌های لازم آشنا کند و کمک کند تا به سبک و سطوحی برسند و از آنجا به بینال پرتاب شوند.»
او ادامه داد: «عکاسی ایران باید از طریق ورک شاپ و استاد صاحب سبک رشد کند و ببالد.»
راستانی که اخیرا وارد دهه ششم زندگی شده است گفت:«این نظرات من در مورد بینال و آثارش است و می‌توانم آنها را کاملا با دلایل حرفه ای و مستند ثابت کنم.»
او انتقادی هم به شیوه کار همکاران خود داشت و گفت:« همانطور که ما می‌توانیم از حرفه‌ای‌ترین عکاسان دنیا نام ببریم، از غیر حرفه‌ای ترین‌ها هم می‌توانیم یاد کنیم که اتفاقا تعدادشان در ایران کم نیست.»
او غیر حرفه‌ای‌ها را این چنین معرفی کرد که: «امروز اگر به یک عکاسی که خود را حرفه‌ای می‌داند بگوییم شما از گل عکس گرفته‌اید؟
می‌گوید: «توی آرشیوم دارم.»
بپرسید از پرنده، از چهره رییس جمهور، تظاهرات، کارگر، زن، ورزش، مجلس، این موضوع یا آن موضوع عکس دارید؟
می‌گوید:«بله دارم.»
عکاس ما همه چیز عکس می‌گیرد و هنوز به فرهنگی که ناشی از شخصیت خودش باشد دست پیدا نکرده است.
به اعتقاد من این فرد غیر حرفه‌ای‌ترین عکاس دنیا است.
برای همین است که بینال زیاد می‌گذراند، جشنواره زیاد است، فراخوان هم زیاد می‌دهند و همه در تمام آنها شرکت می‌کنند.»

پایان



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان

دوسالانه و پیران عکاسی؛

شیوه برگزاری دوسالانه، نحوه ارایه آثار و چرایی برگزار نشدن دوسالانه در موزه دیگر سوالاتی بود که در جلسه سیاست گذاران و راه یافتگان به دوسالانه مطرح شد.

«آیا پیران عکاسی جمع می‌شوند و تصمیم می‌گیرند که دوسالانه بعدی را برگزار کنند یا برای برگزاری آن راه و روش نظامندی وجود دارد.»
این پرسش را که مربوط به شکل گیری دوسالانه بود، مسعود زنده روح پاسخ داد: «همه دوسالانه‌ها ملی محسوب می‌شوند و جزو شرح وظایف مرکز هنرهای تجسمی هستند که زیر مجموعه معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. اما تا به حال هیچ قانون و برنامه مدونی نداشته‌اند، و همیشه یک گروه آدم، که البته خیلی هم پیر نبودند! دعوت ‌شده و با هم به تصمیمی می‌رسیدند و دوسالانه را برگزار می‌کردند. این افراد را هم مدیر موزه هنرهای معاصر دعوت می‌کرد. اما از این دوره، آقای محمود شالویی، مدیر مرکز هنر های تجسمی و موزه هنرهای معاصر، روش را تغییر دادند و از این پس شورای سیاست گذاری از طریق مرکز هنرهای تجسمی دعوت می‌شود. همچنین برای اولین بار، دوسالانه‌ها قانونمند شده و از این پس مشخص است که  چه کسی حکم می‌دهد، چه کسانی عضو شورای سیاست‌گذاری هستند و دبیر و مدیر اجرایی چگونه انتخاب می‌شوند. این قانونمندی خیلی خوب است و امیدوارم نتیجه آن را در دوازدهمین دوسالانه ببینیم.»

«چرا هنوز کتاب دوسالانه پیشین منتشر نشده است؟» این پرسشی دیگر بود که زنده روح در پاسخ به آن گفت: «من عضو شورای سیاست گذاری و داور دو بخش از دهمین دوسالانه بوده‌ام اما الان نمی‌توانم پاسخگوی اتفاقات پیرامون آن باشم چرا که موضوعی است بین دبیر آن دوره و مرکز هنرهای تجسمی و آنها خود باید پاسخگوی این تاخیر باشند.»

«آیا عکسی از جریان داوری حذف شده است؟» سوالی بود که اسماعیل عباسی در پاسخ به آن گفت:«همه ما در این جامعه و چارچوب قوانین آن زندگی می کنیم. در هر جامعه دیگری هم باشیم، محدودیت‌هایی وجود خواهد داشت که بر اساس آن یک سری عکس‌ها را می‌توان نشان داد و یک سری  دیگر را نمی‌توان.مثلا شما نمی‌توانید از جنازه‌های سربازان امریکایی در جنگ عراق یک عکس در مطبوعات ببینید. من از حذف آثار دفاع نمی‌کنم اما چارچوب‌های اجتماعی‌مان را باید رعایت کنیم. در این دوره هم شاید دو یا سه عکس با معیارهای موجود در جامعه منطبق نبود و کنار گذاشته شد.»

«گفته می‌شود عکس، هنر معاصر به شمار نمی‌آید و به همین دلیل دوسالانه در موزه برگزار نشد.»
مسعود زنده روح دبیر اجرایی در پاسخ به این پرسش گفت: «این بحث اصلا مطرح نیست. دوسالانه این دوره هم قرار بود در موزه هنرهای معاصر برگزار بشود و شما اگر به اولین فراخوان مراجعه کنید، می‌بینید که محل برگزاری موزه هنرهای معاصر قید شده است. اما به دلیل تغییر مدیریت و فاصله‌ای که در مسیر برگزاری دوسالانه رخ داد، موزه برنامه کاری خود را پر کرد و نتوانست زمانی را به دوسالانه اختصاص بدهد. البته در برنامه‌ریزی برای دوسالانه دوازدهم، مقرر شده که این رویداد در محل خودش و در موزه هنرهای معاصر برگزار شود.»

سوال بعدی این بود که «چرا اندازه عکس‌ها در دو نمایشگاه یزد و صبا تغییر کرده است و نسخه‌ای که در صبا به نمایش درآمده بزرگتر از اصل اثر است.»
عباسی گفت:«هیچ کدام از عکاسان اشاره نکرده بودند که قطع ارایه شده، بخشی از زیبایی شناسی اثرشان است.
اما برای دوره‌های بعدی این راه حل به نظرم می‌رسد که موضوع در فراخوان ذکر بشود واگر عکاسی قطع خاصی را در نظر دارد حتما آن را قید کند.»

درد دلی با عکاسان جوان، بخش آخر این گزارش است که به سخنان محسن راستانی اختصاص دارد. این بخش را به زودی می‌خوانید...



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماموت پانل دلیجان
آگهی ترحیم و خلاقیت؛

«آیا عکس گرفتن از آگهی ترحیم، واجد نگاه خلاقانه است؟» پرسش دیگر حاضران در جلسه گفت و شنود با شورای سیاست‌گذاری دوسالانه بود.

مهدی مقیم نژاد در پاسخ گفت:«عکاسی در ذات خود یک باز تولید است. در عکاسی امروز دنیا در زیر مجموعه  یک مدلی از عکاسی که ما به آن می‌گوییم عکس‌های ساختگی، بحثی وجود دارد به نام «Rephotography». یعنی نسلی از عکاسان وجود دارند که عکاسی دوباره می‌کنند.
او ادامه داد: «مثلا شاید برای خیلی‌ها، عکس‌هایی که از تابلوهای نقاشی گرفته شده، سوال برانگیز باشد.

در پاسخ توجه شما را به این نکته جلب می‌کنم که به لحاظ پیشینه زیبایی‌شناسی، این آثار برای خودشان سنتی دارند و امروزه عکاسان بزرگی در دنیا هستند که به این شیوه عکاسی می‌کنند، یعنی عکس‌هایی را دوباره عکاسی می‌کنند که نمونه ی مشهور ریچارد پرینس از آن جمله است.
 پیش از این نیز،مثلا دردهه ی 30 وسالها پیش از آنکه بحث Rephotography مطرح شود. «واکر اوانز» در دوره‌ای از در و دیوار و پوسترهای خیابانی عکس گرفته و این عکس‌ها معنایی دارد. یعنی وقتی صد تا از آنها  را کنار هم می‌گذارید و مختصات فرهنگی و روح مردمان یک دوره خاص را نشان می‌دهد.
یا در سال‌های اخیر یک عکاس مطرح آمریکایی به نام «Richard Misrach» در دوره‌ای، آثاری دارد که فقط از پوسترهای غرب آمریکا است.
منتهی به هر حال این گونه کارها خیلی در روال سنتی عکاسی نمی‌گنجد و فهم، درک و پذیرش‌اش منوط به بستر سازی‌های فرهنگی است.
شاید اینجا اگر یک نفر از چند تابلوی نقاشی عکس بگیرد و به ما نشان بدهد خیلی جذب‌مان نکند و حق هم داشته باشیم. ولی با تعاریف عکاسی معاصر دنیا نمی‌شود فی نفسه آن را عکاسی قلمداد نکرد.
شاید هیات داوران هم با این دیدگاه، خواسته‌اند این نوع کار هم نمایش داده شود.
او در پایان گفت: «قبول دارم که شاید پذیرش چنین شکلی از زیبایی‌شناسی، برای عکاسی ما سهل و ساده نبوده و شاید یک مقدار زود باشد، ولی معتقدم باید تعریف‌مان از عکاسی را یک مقدار گسترش بدهیم و این نوع کار را هم در آن بگنجانیم.»

شیوه شکل‌گیری و اجرای دوسالانه موضوع پرسش‌های بعدی این جلسه بود که به زودی می‌توانید آن را بخوانید...

:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1389 | نظرات ()